» Categorieën » Voyeur » Sex Op de Weg

Sex op de Weg | Buiten in het openbaar neuken. Geile meiden laten zich midden op straat of in het park neuken! Deze mensen zoeken geen kamer op, maar doen het daar waar ze nu zijn! Bekijk hier uniek public sex en voyeur porno om van te smullen!

» Sex Op de Weg Website Informatie

Sex Op de Weg

» Betaalmethoden

Betalen via Telefoon iDEAL

» Gemiddelde website beoordeling (Geef een websitebeoordeling)

Gemiddeld oordeel 3
Algemeen oordeel 3
Film-kwaliteit 5
Foto-kwaliteit 3
Navigatie 3
Klantenservice 3

Updates van Sex Op de Weg

Blonde dame lift in haar nakie

Blonde dame lift in haar nakie [08-09-2010]
Het is niet gemakkelijk om een lift te krijgen tegenwoordig, zelfs niet als je een mooie, eenzame vrouw bent! Ze is het nu echt beu en daarom besluit deze jonge vrouw om zich helemaal uit de kleden en in haar blootje langs de kant van de weg te wachten op een auto die haar mee wil nemen! Uiteraard is het direct de eerst volgende auto die stopt! Daarin zitten twee gespierde mannen die hun ogen niet kunnen geloven en snel afremmen! Met schuddende tieten komt ze aangerend!

In de tram wordt hij afgezogen

In de tram wordt hij afgezogen [08-09-2010]
We bevinden ons in een rijdende tram en zien een man op een bankje zitten met naast zich zijn vriendin! Zijn gulp is open en zijn stijve penis komt eruit! De vrouw is die harde paal schaamteloos aan het afzuigen, te midden van alle mensen! Soms maken ze een pauze en verbergt hij zijn pik even, om daarna weer ongegeneerd verder te gaan! Als ze uitgestapt zijn nemen ze plaats in de abri en daar maken ze het werk af! Terwijl de auto voorbij rijden, spuit hij haar bek vol!

Onverwacht bezoek in de auto

Onverwacht bezoek in de auto [08-09-2010]
Een jong, brutaal blondje heeft geen geld voor de bus en probeert een lift te scoren, maar er is niemand die haar mee wil nemen, gek genoeg! Ze moet iets anders verzinnen en loopt naar een tankstation in de buurt! Daar observeert ze de auto's en hun eigenaars goed! Dan ziet ze haar kans en twijfelt geen moment! Op het moment dat de man aan het afrekenen is, kruipt ze in zijn auto, achter zijn stoel! Pas op de snelweg ontdekt hij het meisje! Hij schrikt zich kapot! En wat nu...?

Liftende meid rukt chauffeur

Liftende meid rukt chauffeur [08-09-2010]
Een jonge vrouw staat langs de kant van de weg en heeft een lift nodig! Een aardige vrachtwagen chauffeur ziet haar daar staan en stopt om haar mee te nemen! Als snel begrijpt hij dat hij in zijn cabine een wel heel lekker wijf heeft zitten en dat windt hem op! De mag wordt geil en knijpt in zijn pik! De jonge dame ziet dat en weet niet goed wat ze daar van moet denken, maar wanneer hij zijn lul uit de broek haalt, snapt ze dat ze hem onder het rijden een handjob moet geven!

Neuken op een vreemde auto

Neuken op een vreemde auto [08-09-2010]
Als je dan toch aan het foefelen bent met je buurmeisje kun je maar beter goed doen en dat is wat deze jonge gast dan ook besluit! Weg uit dat vieze hok en gewoon onder het raam van beide ouders luidruchtig neuken! Boven op de auto van een andere buurman penetreert hij het sletje en wild beuken ze op en neer! Ze kreunen luid en schreeuwen het bijna uit als ze beide klaarkomen! Geniet hier van een jong koppel dat lekker alle remmen los gooit en er stevig op los naait!

De garagehouder neukt buiten

De garagehouder neukt buiten [08-09-2010]
Het is wat als je garagehouder bent! Je bepaalt zelf de kosten ter plaatse en natuurlijk komt het dan voor dat mensen niet genoeg geld hebben! Vooral mooie vrouwen worden bij hem het slachtoffer en vandaag is het de beurt aan een mooie blond moeder, die de afrekening in natura accepteert! In de garage beginnen ze met neuken, maar het is mooi weer, dus naakt lopen ze naar het bijbehorende tankstation en naast een pomp naait hij de vrouw van achteren stevig af!

Visser wil van haar blowjob

Visser wil van haar blowjob [08-09-2010]
Ergens langs een meertje treffen we een visser aan en een oude moeder met haar dochter! Het oude wijf gaat zwemmen en blijft nogal lang weg! Haar dochter verveelt zich en krijgt van de visser te horen dat ze zijn vissen aan het wegjagen zijn! Het domme grietje weet ook niet wat ze daarop moet zeggen en de visser besluit om zijn hengel weg te flikkeren en beveelt het meisje om hem dan maar een blowjob te geven! En het jonge sletje doet dan ook gewoon wat hij haar opdraagt!

Lekkere heroïne hoer wil geld

Lekkere heroïne hoer wil geld [08-09-2010]
Hey, heb je wat geld voor, vraagt een jong heroïne hoertje aan een wildvreemde man! Het luie mokkel denkt dat ze zomaar geld kan krijgen voor een shot! Verbaasd bekijkt hij het meisje en ziet dat ze ondanks haar kapotte kleren en onverzorgde uiterlijk een behoorlijk lekker wijf is! Daarom stelt hij haar voor om naar een parkje te gaan en dat zij hem daar heel lekker laat spuiten! Met wat tegenzin stemt ze toe, want dat bankbiljet, waarmee hij zo wappert, wil ze hoe dan ook hebben!

Openbaar neuken in een park

Openbaar neuken in een park [08-09-2010]
Ze zijn zo geil dat ze geen benul meer hebben van alle andere mensen die net zoals zij, ook in dat park aan het wandelen zijn! Hij neemt plaats op een bankje en zij wordt uitgenodigd om bovenop hem te komen zitten! Terwijl hij wild met haar blote tieten aan het spelen is, glijdt zijn pik in haar kutje en neuken ze elkaar midden in het park af! Een zwerver op het bankje ernaast , die alles goed ziet, haalt meteen zijn pik uit de broek en begint zich voor de ogen van alle bezoekers af te trekken!

Scholiere onderweg opgepikt

Scholiere onderweg opgepikt [08-09-2010]
Een dom, blond meisje staat langs de weg op de schoolbus te wachten, maar snapt niet dat ze een uur te laat is en de dus niet meer rijdt, maar gelukkig stopt er opeens een auto met een aardige meneer erin! Hij wil het meisje wel wegbrengen! Tenminste, dat is wat hij zegt, want hij heeft heel andere plannen met haar! Hij stopt ergens op een openbare parkeerplaats en beiden stappen ze uit! Het tilt het meisje op, kwakt haar op de motorkap en steekt zijn penis in haar lichaam!

Neuken in een druk restaurant

Neuken in een druk restaurant [08-09-2010]
Als je echt geil bent vergeet je alles wat er om je heen gebeurt en dat is nu precies het geval in dit restaurant! Nadat ze haar man onder de tafel gepijpt heeft, kruipt ze er weer onder uit en neemt schaamteloos plaats op haar man! Aan tafel laat ze zich penetreren en hopt heen en weer! De overige gasten merken dan opeens wat er aan de hand is! Sommigen schrikken en verlaten het restaurant, anderen kijken geïnteresseerd toe en de ober weet niet meer wat hij moet doen!

Oude man helpt de jongedame

Oude man helpt de jongedame [08-09-2010]
Een mooie jongedame met een sexy kontje dat nogal goed zichtbaar is, is braaf aan het fietsen! Maar ze gaat wat ver de natuur in en net daar krijgt ze dan een lekke band! Heel toevallig is daar een opa aan het wandelen en hij schiet haar meteen te hulp! Hij zal haar wel even veilig naar huis brengen! Echter, hij heeft eerst nog wat andere plannen en wijst de jongedame op de bosjes waar hij haar voorstelt om samen een beetje plezier te maken! Vooruit dan, ze wil dat wel!

Gepijpt in een Londonse Taxi

Gepijpt in een Londonse Taxi [08-09-2010]
Een doodgewoon echtpaar dat een weekend Londen heeft geboekt en nu in een taxi de stad aan het verkennen is! In de gebouwen zijn ze echter niet zo geïnteresseerd, want achter de rug van de chauffeur haalt hij zijn penis uit de broek en laat die afzuigen door zijn vrouw! Natuurlijk heeft de taxi chauffeur op een gegeven moment in de gaten wat er daar op de achterbank gebeurt, maar hij doet alsof hij niets ziet en laat het echtpaar gewoon hun gang gaan! En dat doen ze dan ook!

Pijpen in een rijdende metro

Pijpen in een rijdende metro [08-09-2010]
Nietsvermoedend zit hij 's avond in de metro als er opeens een vreemde vrouw tegenover hem komt zitten! Ze kijkt hem aan en duwt dan opeens haar voet tussen zijn benen en schopt zachtjes in zijn kruis! Al snel wrijft ze over zijn pik, die stijf begint te worden en het duurt niet lang of ze slingert zijn lul uit de broek om hem midden in de metro te pijpen! De medepassagiers zijn allemaal getuige van de onbeheersbare geilheid van deze vrouw, maar hebben geen zin on in te grijpen!

Midden op straat gaan neuken

Midden op straat gaan neuken [08-09-2010]
Dit perverse koppeltje kent totaal geen grenzen! Ze hebben elkaar op straat ontmoet en hij heeft haar zonder moeite over weten te halen om wat aan sex te doen, maar inmiddels liggen ze midden op de weg in deze keurige woonwijk te neuken! De buurt bewoners kunnen hun ogen niet geloven en doen alsof ze het niet zien! In alle standje naaien ze op het asfalt! Zij zuigt lekker aan zijn pik, hij ragt zijn paal in haar snede en de kleren liggen her en der verspreid op het trottoir!

» Reviews (plaats reactie)

Er zijn nog geen reacties op deze website.